Feestkleding met als thema beroepen

Filter
Zombie jurk met bloed
Sale

Zombie jurk met bloed

€11,06 €10,05
Breaking bad Hazmat pak
Sale

Breaking bad Hazmat pak

€36,47 €33,15
Bierpul kostuum
Sale

Bierpul kostuum

€27,56 €25,05
Stoere piloten overalls
Bekijk video

Carnavalskleding beroepen voor de echte feest vakman

Verkleden tot politieman, of op pad gaan in een echt pilotenkostuum, doen je voorkomen als een echte vakman. Deze beroepenkostuums helpen je bij de juiste keuze voor het door jou gewenste beroep. Kijk ook eens bij de brandweerpakken of verpleegstersjurkjes. Je kunt geen beroep bedenken of wij hebben er wel de juiste feestelijke bedrijfskleding bij.

Welk beroep wil je? hier is je vak-kleding voor een feestje

In deze categorie vol met carnavalskleding beroepen tref je de gekste vakkleding voor een feestje aan. Bedenk maar welk beroep je uit wilt oefenen en hier hangt jouw werkkleding voor carnaval tussen. Zoek je een Bob de Bouwer pak met bouwhelm, een politie uniform of voor de dames een sexy politiejurkje, ook dat kan. Ga je liever bij de marine dan zijn hier de matrozenjurkjes en matrozenpakken. De kapiteinspakken zijn voor de baas op de boot. Verpleegsterjurkjes sexy en stijfjes vind je hier ook net zo goed als de chirurgenpakken en zelf de sexy maseusse jurkjes tref je hier aan. Wordt je liever automonteur dan is hier  de monteurs overall. Wil je liever racen dan zijn hier de race overalls. Kortom zoek je werkkleding of carnavalskleding beroepen, dat je uit wilt beelden dan zit je goed op deze vakkleding afdeling voor feesten en carnaval. 

Verpleegstersjurkje of politie uniform en meer voor feestjes

Jurkjes voor verpleegsters, jurkjes voor marine meiden, jurkjes voor soldaten. Bedenk het maar, ook voor vrouwen tref je hier ongelofelijk veel carnavalskleding beroepen aan. Ook voor de mannen zijn hier veel beroeps kostuums te vinden. Variërend van politie uniformen tot leger officieren pakken of chirurgenpakken. In deze vakkleding winkel vind je voor elk beroep een grappige feestkleding variant. Daarmee kun je voor een feest bijna ieder beroep naar keuze uitbeelden. Struin maar een lekker rond tussen deze verpleegsterspakjes, coureurs overalls, astronautenpakken, vliegeniers overalls, stewardessen jurkjes, zeemanspakken, dikke kokspakken, doktersjassen en wat niet meer in deze uitgebreide feestkleding winkel met vakkleding met een knipoog

Arbeidsmarkt feestje met feestelijk verklede werkers

Organiseer eens een feestje over de arbeidsmarkt. nodig je gasten uit met het verzoek om te komen in een carnavalspakje dat een beroep uitbeeldt. Je zult zien dat er dan heel veel verschillden beroepen op je feestje zullen verschijnen. De brandweerpakken lopen naast de dompteur kostuums. De politie uniformen zijn in gesprek met de straaljager piloten overalls. Ga zo maar door. Het is net de echte wereld maar dan verkleed in leuke beroepenpakjes speciaal voor carnaval en feestje. Verzin zelf ook een leuke combinatie voor een beroep of vak en zoek er zelf de passende feestelijke beroeps kostuums bij. Veel succes met het vinden van de juiste baan en de juiste carnavalskleding beroepen.