Piraat kostuums van hoogwaardige kwaliteit

Breed assortiment piraten kostuums

Zoekt u een piraten kostuum? In onze carnavalskleding collectie hebben wij zeer veel verschillende piratenpakken zitten. Wij hebben piraten kostuums voor heren en piraten kostuums voor dames. Ook de aller kleinste onder ons worden niet vergeten. Maak u piratenpak compleet door er piratenaccessoires bij te bestellen zoals een piratenzwaard, piratenooglap of een opblaasbare schatkist. Uw voorkomen zal dan niet onopgemerkt blijven.

Een piraten kostuum blijft het altijd goed doen

Valt het je niet op hoeveel films er nog worden gemaakt met het thema piraat? Op een of andere manier sprken de piraten van weleeer nog steeds tot de verbeelding. Vaak wordt het leven van de piraat geromantiseerd. Als je eerlijk bent, zijn het gewoon vreselijke boeven die de zee onveilig maakten. Vooral met carnaval zie je overal op straat wel een prachtige uitgedoste carnavalsvierder meet een piraten kostuum aan. De varieteit aan piraten pakken is dan ook onuitputtelijk groot. Je hebt heel klassieke piraten kostuums maar ookm heel moderen piratenpakken. Voor de dames zijn er stoere piraten kapiteinspakken maar ook buitengewoon sexy piraten jurkjes. Alsof dat nog niet genog is kun je je piraten kostuum ook nog een naar believen uitbreiden met allerlei piraten accessoires. De bekende nep papegaai op de schouder, het ooglapje voor het oog, de uitschuifbare verrekijker, het sabel en de doodkop ketting om je hals zullen van jou een heel bijzondere piraat maken.

De vader van Pippi wellicht de bekendste piraat

Wie kent hem niet, de vader van Pippi die als piraat vaak lange tijd van huis was om zijn ondeugende dochter alleen achte te laten in villa Kakelbont. Dat piraten kostuum is te vindden op deze feestkleding site. Leuk idee is ook om als Pippie in een Pippi jurkje verkleed te gaan een als vader in een ruig piraten kostuum. Zeker weten dat je meteen herkent zult worden op straat en veel aanspraak zult hebben. Kortom een piraten kostuum is gewoon top.