Theater kostuums van hoogwaardige kwaliteit

Top categorieën Alles tonen
Filter
Witte blouse met ruches
Bekijk video
Chique koning Willem
Bekijk video
Sultan kostuum heren
Bekijk video

Mooi theater kostuum voor een betaalbare prijs

Een prachtig theater kostuum van hoogwaardige kwaliteit nodig? In onze carnavalswinkel hebben wij een groot assortiment theaterkostuums. Deze theaterpakken worden in bijna alle gevallen compleet geleverd. Wel kunt u er natuurlijk leuke theateraccessoires bij bestellen zoals een koningsscepter of een koningskroon. Ook de feestpruiken in onze collectie zullen goed staan bij uw theaterkostuum. Neem snel een kijkje tussen onze carnavalscollectie.

Een theater kostuum van top kwaliteit gaat echt lang mee

Tussen alle goedkopere carnavalskleding voeren wij ook een lijn met kwalitiatief goede theater kostuums. Deze Tehater pakken zijn gemaakt van betere stoffen en ook perfect afgewerkt. Hoewel theaterkostuums prima geschikt zijn voor een carnavalsfeest, zijn ze toch vooral bedoeld voor toneelgezelschappen en theater optredens. Onder de theater kostuums tref je veel koningen en koninginnen aan. Op een of andere manier is dat de klassieker onder de toneelkleding. Maar vergis je niet, er zijn ook super de luxe piratenpakken, cowboypakken, geweldig indrukwekkende ridderkostuums en natuurlijk ook de 3 Musketierspakken.

Toneelkleding en theater kostuum voor amateur toneel

Amateur toneel verenigingen kunnen het zich niet permiteren om heel veel geld uit te geven aan hun toneel kostuums. Daarom is deze collectie relatief goedkope theaterkleding een gewilde garderobe voor deze gezelschappen. We adviseren je graag als je op zoek bent naaar een specifiek theater kosstuum. We kunnen ons voorstellen dat je door het grote aanbod het bos niet meer ziet. Bel ons daarom gerust en vertel wat je zoekt. We adviseren ook graag als het thema vaan de toneelvoorstelling nog maar net bekend is. Vaak kun je de acteurs dan nog op een heel onverwachte manier een speciaal karakter meegeven. Kleren maken de man, niet dan. Een mooi theater kostuum maakt immers het verschil.