Arabische sjeik kostuums en haremdame jurkjes

Top categorieën Alles tonen
Filter
Sexy Cleopatra jurk zwart
Sale

Sexy Cleopatra jurk zwart

€25,58 €23,25
Party-kleding: Sjeik
Sale

Party-kleding: Sjeik

€29,05 €24,95

Sjeik kostuum, Sultanpakken en harem danseressenjurkjes

Een Sjeik kostuum koop je hier. Hier loop je een Oosterse bazaar binnen die vol hangt met sjeikpakken, kleding voor haremdanseressen, Perzische sjeik kostuums en Indische Sultanpakken. Alsof dat nog niet genoeg is vind je hier ook veel Arabische accessoires zoals Sultan sabels, Tulbanden, Oosterse sieraden en speciale 1000 en één Nacht schoentjes. Heel veel mooie Arabische kleding waardoor jij je voelt als een rijke oliesjeik of schatrijke Dubai sjeik.

Ga op pad als rijke olie sjeik

Een mooi sjeik kostuum doet het al jaren goed als originele carnavalskleding. Oosterse gewaden met tulbanden doen je veranderen in een heel andere persoonlijkheid. Het grappige is ook dat je met wat accessoires zelf de accenten kunt zetten over wat voor type Oosterse patser je wilt zijn. Neem bij voorbeeld de grote gouden Dollartekens die je als halsketting op je Arabische Jalaba kunt dragen. Een echte Sjeik pronkt graag in een sjeik kostuum met een grote gouden ring met grote steen aan zijn vinger.

De witte Sjeik kostuums komen origineel uit het Miden Oosten

In onze collectie Sjeik kostuums zitten witte Sjeik gewaden die origineel uit het midden Oosten komen. Met andere woorden, deze kleding wordt ook door echte Sjeiks gedragen. toch zijn deze Jaalaba's niet duur. Daarom zijn zze heel geschikt als origineel sjeik kostuum voor carnaval en allerlei andere feestje waar je graag als rijke olie sjeik je opwachting wilt maken. Natuurlijk hoort bij jouw sjeikpak ook een mooie tulband met gouden band. Wil je het helemaal mooi afmaken, kijk dan ook eens bij de sjeik baardjes en andere gezichtsbeharing voor Arabieren. Dus aarzel niet langer en kijk eens rond in deze 1001 nacht feestwinkel voor dat ene hele mooie sjeik kostuum.