Feestkleding zeeroverkostuums

Piet piraat is hier altijd paraat

Een schitterend piratenpak als feestkostuum en carnavalskleding rond het thema piraat en zeerover, piratenpakken en meer. Wil je slagen voor een mooi piratenkostuum en een piraten driesteek, dan zit je hier helemaal goed. Kijk ook eens naar de piratenzwaarden, piratenpapegaaien en niet te vergeten het bekende zeerrover ooglapje.

Welkom op een schateiland vol met piraten en zeerovers 

Piraten pakken zijn al zolang als er carnaval is de toppers onder feestkleding. Dat is natuurlijk niet voor niets zo. Piratenpakken zijn altijd stoer en je kunt er bijna oneindig met variëren. Er zijn piraten met een haakhand, piraten met een ooglapjes, ja zelfs woeste Halloween piraten als je dat wilt. Op dit schateiland vol met piraten kloffies is het goed toeven voor de mode bewuste piraten onder ons. Trouwens wist je dat een andere woord voor piraat zeerover is. Zeerover klinkt minder lief dan piraat en tot op zeker hoogte is dat ook wel zo. Zeerovers zijn echt niets ontziende boeven die stelen en moorden. Piraten deden dat ook maar het beeld in piratenfilms is geromantiseerd waardoor het allemaal wat minder erg lijkt. Met andere woorden je piratenpakje kan nog zo leuk zijn, je bent en blijft een grote boef en de schrik voor menig koopvaardijvaarder uit vervlogen tijden.
 

Wist je dat piraten vrouwen uiterst gevaarlijk zijn?

Piraten vrouwen behoren tot de gevaarlijkste wezens op aarde. Niet dat ze net als de mannen moordend en stelend de zee onvelig maken, maar vooral om dat ze mooi en verleidelijk gekleed de indruk wekken een hoge aaibaarheids factor te hebben. Niets is echter minder waar. Juist de piraten vrouwen stookten hun piraten mannen op om de grootste veroveringen in gang te zetten. Gek als ze waren op goud en goudstaven, was geen waardetransport over zee veilig voor deze vrouwen. De grote gouden piraten oorbellen getuigen van die grote voorkeur voor goud bij de dames. Op deze piratenkleding site vind je niet voor niets heel veel mooie en sexy piraten kleding voor dames.  Er zitten heel verleidelijke en sexy dames piraten jurkjes bij die de aandacht, ook van niet piraten, zal trekken, weten wij zo. Kortom piraten dames sla toe, hier is echt iets te veroveren.

Wees alert voor beroving door Caribische piraten

Een speciale categorie onder de piraten zijn de Caribische piraten. In veel flims zijn de heldendaden van deze piraten al uitvoerig op het witte doek gebracht. De Caribische piraat kenmerkt zich door de eeuwige papegaai op zijn schouder en de grote oorringen in zijn oor. Menig Carribische piraat loopt met een houten poot en heeft minimaal een ooglapje voor omdat hij bij een kaping of gevecht met andere piraten een oog heeft verloren. Caribische piraten spreken wellicht het meest tot de verbeelding. Niet in de laatste plaats omdat de tropische piraten dames soms wel erg frivool gekleed gaan onder de verzengende hitte van de Caribische zon. Piratenpakken voor hem en haar.