Indianenpakken en toepasselijke feestaccessoires

Winnetou en Pocahontas thuis op je tuinparty

Op zoek naar indianen kleding of pakken? Steeds meer tuinfeesten staan in het teken van een thema. De gasten komen verkleed naar het feest. Cowboyfeesten en Indianenverkleedpartijen behoren tot de favorieten. Hier vind je meer dan genoeg Indianenjurkjes en Indianenpakken om origineel te voorschijn te komen.

 

De leukste indianen kleding voor hem en haar.

Steeds meer feestjes staan in het teken van een thema. Zo ook het grootste feest in België Tomorrowland. Vele feestganger gaan verkleed in een leuk Manitou jurkje en de mannen in een Indiana Jones pak. Je komt het terrein niet op in gewone kleding, enkel met kleding die verbonden is aan het themafeest.

Vele studentenverenigingen in Nederland organiseren eens per maand ook een leuk themafeest. Zo ook een western party waarbij de studenten, met mogelijk introducees, allen verkleed moeten als Wilde Western meisje of jongen. Bij deze feestwinkel heb je een ruime keuze aan indianenpakken en manitou kleding. 

Maak iedere outfit compleet met een leuke verentooi of lasso. Of bekijk eens de holster zodat je het geweer niet kwijtraakt. Mocht je er niet uitkomen met cowboy laarzen te vinden, geen probleem want je kunt elke schoen omtoveren tot ware Indianen schoenen of laarzen. Met de ruime keuze aan opzetlaarzen en sporen die makkelijk te bevestigen zijn aan iedere schoen.

Tot slot hoeft het pak niet duur te zijn. Je hebt namelijk al indianenkleding voor een paar euro. Dit is een complete outfit bestaande uit een indianen broek, shirt en jasje. Van spot goedkope carnavalskleding tot aan luxe theaterkleding, je vind het hier allemaal onder een dak. Laat de carnaval dit jaar toch een beginnen in een standaard indianenpak zodat je geld genoeg overhoud voor dat extra biertje of taxi ritje naar huis. Heb je vragen over een bepaald indianenpak laat het ons dan gerust even weten per telefoon of email. Neem snel een kijkje tussen de indianen kleding en sta er tijdens het feest goed op.