Texaanse Cowboy kleding voor jong en oud

Cowboy kleding te keus en te keur voor een geslaagde Westernparty

Cowboykostuums en cowboy kleding worden het meeste gekocht voor western feesten. Het Wilde Westen van weleer blijft tot de verbeelding spreken. Hier vind je de mooiste cowboypakken, cowboyblouses en vette chaps voor een complete cowboy verkleedpartij.
In onze winkel is er een zeer breed assortiment in verkleedkleding. Voor ieder thema is er een passend verkleedpak te krijgen. Zo ook voor het western thema. Onder het thema western vallen buiten cowboy's ook de de indianen. Het was met deze twee groepen een groot wilde westen.

Hoe maak ik mijn westernfeest zo compleet mogelijk?

In ons assortiment zitten veel producten die voldoen aan het western thema. Van traditionele cowboy kleding tot levensechte indianen pakken. De kostuums zijn bijna allemaal compleet maar u kunt deze pakken natuurlijk nog completer maken door er mooie accessoires bij te dragen. Er zijn veel verschillende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan cowboy pruiken, cowboy chaps, cowboy pistolen maar bijvoorbeeld ook een echte lasso. Wie wilt er nu niet op het feest met de lasso de buit binnen halen.

Buiten cowboy kleding zit er ook veel cowboy decoratie in onze collectie. De ruimte van het western cowboy feest moet natuurlijk wel in echte stijl worden aangekleed met echte western decoraties. Van levensechte saloondeuren tot stierenkoppen voor tegen de wand. Je kunt het zo gek niet bedenken en je kunt je cowboyfeest ermee aankleden. Voor de paarden waarop de echte cowboy's de prairies bestierde moet je alleen nog naar op zoek. Wie de gehele avond op het paard wil zitten kan wel eens kijken naar het cowboypak op paard. Dit opblaasbaar paardenpak is een echte hit aan het worden onder de cowboy kleding. Wat houd je nu nog tegen? Neem snel een kijkje en zoek maar uit wat je wilt. De keuze in cowboy kleding of andere western items is nu aan jou.