Boevenpakken en Gangsterkostuums voor Carnaval

Boevenpakken en Gangsterpakken voor carnaval

Je zoekt dat bajespak waarmee je echt de blits kunt maken. Gevangeniskostuums zijn er echt in alle soorten en kleuren. Wil je in een oranje Amerikaans Inmate pak of liever zo'n ouderwets Dalton bajespak, aan jou de keus. Voor dames die het hoofd van de cipier op hol willen brengen ben je prima af met een sexy gevangenispak. Gevangenis accessoires zoals handboeien, enkelballen en kettingen zijn er uiteraard ook. Bajes pakken voor kinderen vind je hier. Kortweg is er een enorme keuze aan boef kleding voor zowel jong als oud.

Boevenpakken en sexy bajes jurkjes voor feest bandieten

Criminaliteit is van alle tijden. Door de eeuwen heen is er altijd de strijd geweest tussen goed en kwaad. Met carnaval kun je lekker de draak steken met het boevengilde. Op deze feestkleding site vind je daarom heel veel bajespakjes, gevangenisjurkje voor dames en gestreepte bandietenpakjes voor kinderen. Ook de oranje county jale gevangenis overall vind je hier. Wie een knipoog wil geven naar de gevangenis kan kiezen voor een heel sexy gevangenis jurkje. Deze bajes jurkjes zijn vaak zwart met witte streep. Kies je voor klassieke gevangenis klanten, dan kun je kijken bij de zwart met gele Dalton gevangenispakjes. Deze gedetineerde kostuums zijn net echt. Je hebt echt het gevoel dat je in de nor zit. Deze cachot kleding vind je lang niet overal. Kijk ook eens bij de handboeien voor gevangenen of de enkelballen met zware kettingen. Deze accessoires kleden jouw boef kleding helemaal aan.

Gevangenis pakjes en County jale overalls voor feestbeesten

Van deze schurkenpakjes mag je alleen maar hopen dat je ze nooit aan hoeft. Bandieten kostuums zijn in het echt zeker niet leuk om aan te hebben. Voor carnaval daarentegen is het wel leuk om een bajespak of een misdadiger jurkje te dragen. Dieven die gepakt worden moeten er zeker in Amerika rekening mee houden dat ze een oranje dievenpak aan krijgen en vervolgens langs de openbare weg hun taakstraf uit moeten zitten. Het is dus de kunst om op het rechte pad te blijven zodat je nooit zo'n dievenpakje aan hoeft. Vooral voor dames is het heel vervelend om de modieuze kleding in te moeten ruilen voor een penitentiair jurkje in zwart met witte strepen. Kortom blijf uit de lik en voorkom zo'n eng gevangenis kostuum.

Organiseer een bajes feest met gevangenis kleding

Kijk, dat is nou leuk. Je hebt iets te vieren, bijvoorbeeld dat je ontslagen bent uit de gevangenis. Wat doe je, je viert het feest helmaal in stijl. Al je gasten moeten verkleed komen in een gevangenispak, bajes jurk of bandieten outfit. Het liefts compleet met handboeien, enkelballen en andere boeien om de boeven in bedwang te houden. Zelf doe je een Amerikaans gevangenpak aan. Je kent ze wel, de oranje county-jale overalls met groot het gedetineerden nummer op de rug. Voor de lol kun je ook enkele cipiers uitnodigen zodat het bajesfeestje helemaal in stijl kan worden gevierd. Hoe later op de avond het wordt, hoe meer bajesklanten in hun schurkenpakjes uit jouw nor zullen ontsnappen. Natuurlijk niet zonder met jouw drankvoorraad te vertrekken, want let op het blijven bandietjes die in bajes kostuums verklede ongenode gasten van je. Boevenpakken en boef kleding voor hem en haar.