Slipjassen en fraks voor een chique feestje

Top categorieën Alles tonen
Filter

Slipjassen en frakjassen voor schoolgala feesten.

Mooie slipjassen en frakjassen voor schoolgala's, carnaval, nieuwjaarsparty,s en nog veel meer. Deze slipjassen zijn er in het zwart maar ook in flitsende kleuren al dan niet met glitters. De party jasjes in goud en zilver zijn helemaal in op de schoolfuif. Combineer met een alpinopetje of een hoge hoed en je bent klaar voor je themafeestje. slipjassen en fracjassen zijn speciaal ontworpen voor een war sjieker feestje. Je ziet vaak dat student afstuderen in een mooie zwarte slipjas met een blouse met strikje. Ook met oudjaarsavond komt de slipjas weer uit de kast. Voor die feestleijke gelegenheden zijn het vooral de glitter slipjassen en fracjassen die je overal ziet.

Een slipjas of zwarte fracjas is altijd goed gekleed

Met een slipjas of fracjas ben je sowieso altijd goed gekleed. Je kunt dit kledingstuk gebruiken voor gedenkwaardige bijeenkomsten zoals af studeren, begrafenissen en andere plechtigheden. De pandjesjas is ook prima geschikt voor boerenbruiloftsfeesten met carnaval en feestjes van het dispuut. Kies je voor de gekleurde slipjassen dan zijn die weer prima te dragen op de gaypride, Nieuwjaarsbals en andere gezellige feesten. De slipjassen kun je ook goed combineren met ander feestkleding. zo ben je al snel in staat om met je fracjas bij voorbeeld een clownspak samen te stellen. Wat dacht je van cirkus directeur of showmaster met zo'n vrolijk blinkende fracjas.

Losse feestkleding leuk om zelf te combineren

Als je het niet zo hebt op confectie carnavalskleding dan kun je nog altijd aan de slag met losse feestkleding die jezelf tot een maf ensemble kunt combineren. Glitter broeken, Soul bloesjes, sjaaltjes en vestjes en natuurlijk de onmisbare slipjassen tref je hier dan ook volop aan.