Losse blouses om te combineren met feestbroeken

Top categorieën Alles tonen
Filter
Tiroler blouse rood
Sale

Tiroler blouse rood

€13,35 €11,45
Witte blouse met ruches
Bekijk video
Blauwe Tiroler blouse
Sale

Blauwe Tiroler blouse

€16,95 €14,55
Blauwe disco heren blouse
Sale

Blauwe disco heren blouse

€15,00 €12,50
Piraten blouse in creme
Bekijk video
Rode blouse met ruches
Bekijk video
Tiroler blouse heren
Sale

Tiroler blouse heren

€16,95 €14,55

Carnavals blouse, cowboy blouses en nog veel meer.

Wil jezelf je feestkleding samenstellen, dan zijn hier de losse carnavals blousen. Kies uit de felgekleurde discoblousen, cowboy blouse of het typische cowboy hemd, alles is er. Deze blousen zijn wat exclusiever dan je normaal vaak ziet. Vooral de zijdeachtige dans-blousen met veel kroezelwerk zijn heel speciaal en veelzijdig te gebruiken. de Flamencodanser heeft ze aan, maar ook de pooier in zijn pimppak. Veel plezier bij het shoppen. Een makklelijk bloesje komt altijd van pas als het in je feestkleding kist zit. Een blouse combineer je makkelijk met andere feest en carnavalskleding.

Speciale carnavals blouse zoals je die niet elke dag ziet

Een carnavals blouse onderscheidt zich van een gwone blouse door zijn vaak felle kleuren en allerlei tierelantijntjes erom heen. De clowns blouse is daarbij miscchein wel de meest opvallende. Maar er zijn ook prachtige carnavals blousen met rouche kragen. Die worden ook weer van gebruikt als disco en Rock & Roll blouse. Deze rouche blousen hebben felle kleuren en zijn vaak fluoriserend voor een extra disco effect. Speciale blouses zijn ook de Braziliaanse samba blouses met geel en rood en andere frisse kleuren. De Argentijnse Tango blouse in zwart is weer een heel ander feestelijk exemplaar. Voor dansfeesten vind je hier sowieso een ongekend grote collectie prachtige feest en dans blousen voor feestjes uit vervlogen tijden.

Piraten blouses met kroezeltjes

Heel bijzonder zijn de piraten blousen van linne. Deze ruige overhemden konden zou uit een piratenfilm gekaapt zijn. Voor cowboys zijn er de geruite cowboy blousen ook wel houthakkers blousen genaamd. Kortom als je een passende blouse voor bij jouw verkleedkleding zoekt dan gaat je dat zeker lukken tussen deze grote collectie carnavals blouse.