Losse Beierse en Tiroolse Lederhosen

Beierse lederhosen kopen voor het oktoberfeest

Prachtige Beierse lederhosen kopen en Tiroolse klederdracht vinden voor een geslaagd oktoberfeest. Deze collectie lederhosen bekend van de Oktoberfeste in München kunnen mooi worden gecompleteerd met een Beierse blouse bekend van het blauw-witte ruitje, een paar Tiroler sokken met de kenmerkende kwastjes erbij en natuurlijk het Beierse hoedje met veertje en je kunt als een echte Bayer op pad naar het bierfeest

Organiseer ik een goedkoop Oktoberfeest voor vrienden of collega's

Wij krijgen geregeld de vraag hoe bedrijven, scholen en studentenverenigingen een vet oktoberfeest kunnen organiseren met een beperkt budget. Dit is zeker mogelijk. U kunt er natuurlijk voor kiezen om iedereen te voorzien van complete Tiroler kostuums maar dan lopen de kosten al snel op. Als je als bedrijf nu wat leuke decoratie bestelt om de ruimte om te toveren in een echte Biergarten. Voor alle gasten die komen kunt u dan een Tiroler hoedje kopen om iedereen toch een beetje te verkleden als Tiroler. De Tiroler hoedjes zijn er in zeer veel verschillende prijs en kwaliteits klassen. Van papieren hoedjes tot echte Beierse mutsen.

Lederhosen zijn vaak te gebruiken

Een lederhose kopen is nog niet oz eenvoudig. Zeker niet al je een originele lederen broek zoekt. De prijs van die kledingstukken is hyper duur en dus helemaal niet geschikt voor een carnavalsbal of een oktoberfeest. Dan ben je een stuk beter af met de nep lederen lederhosen die wij bieden op deze site. De kwaliteit is best prima en je kunt er jaren meer vooruit. Veel personeelsverenigingen, vriendenclubs en ski clubjes gingen je al voor. Voor het geld hoef je het dus echt niet te laten. Waarom zou je dan niet hier je Tiroler kleding en prachtige lederhosen kopen?