Losse feestkleding voor ieder feest de outfit

Filter
Vleermuis vestjes
Bekijk video
Tiroler blouse rood
Sale

Tiroler blouse rood

€13,35 €11,45
Witte blouse met ruches
Bekijk video

Tjonge Tjonge wat een hoop feest blouses en party-jasjes

Ben je op zoek naar de juiste party-gardarobe, dan ben je hier aan het juiste adres. Deze virtuele klerenkast hangt vol met feestbroeken in maffe kleuren glitterende partyjasjes en prachtige feestvestjes en gillets. Natuurlijk horen daar ook de broeken met pantermotief of juist de bonte hippy jasjes en feest blouses bij. Foute trainingspakken zijn er ook. Veel succes bij het grasduinen in deze grote collectie feestkleding

Losse kledingstukken om zelf je feest garderobe te maken

Feestkleding moet mooi en hoeft niet duur te zijn. Het leukste is als je zelf je feest gaderobe samen kunt stellen. Veel carnavalsvierder hebben daarom een verkleedkist op zolder staan die vol zit met losse verkleedkleding zodat elke gewenste creatie zelf gemaakt kan worden. Om je nog wat te helpen vind je in deze categorie een opsomming van bijna alle feestkleding die los te verkijgen is. Hier zijn dus de party broeken met en zonder glitters, de soulbroeken of hippie broeken. Bij een broek hoort ook een blouse. Die zijn er dus ook zoals de prachtige bloemrijke Hawaii blousen voor mannen en vrouwen. Eer rieten rokje vind je hier ook. Frakjassen en slipjassen in zwart en felle kleuren voor elke gelegenheid tref je in dit kleding cabinet aan. Maffe Mien Dobbelsteen schort en keukenschorten met een vieze afbeelding voor vrijgezellenfeesten zijn hier ook. Een los cowboyvest is zeker ook geen probleem. Wie een bijzonder feestkledingstuk zoekt dat niet te veel mag kosten zit dus wel goed bij deze losse feestkleding stukken.

Feestrokjes, feestblouses, feestbroeken en party spullen

Je bent creatief en houdt niet zo van vaste kostuums voor carnaval. Je vind het veel leuker om zelf je carnavalspakje samen te stellen. Wel dan is deze verkleedkist vol met losse feestkleding en feestaccessoires een leuk alternatief. Hier vind je losse Rock and Roll rokjes, Hawaii blousen, rieten rokjes, Clownsbroeken, en slipjassen voor een nep bruiloft. Hou je meer van disco dan zijn er ook de disco blousen met glitters en de soulbroeken met wijde pijpen. Slipjassen en fracjassen voor het deftige werk zijn er natuurlijk ook. Zoek je een blauwe boerenkiel of een rood wit gestreept Doruspak dan zit dat ook in deze feestkleding collectie. Tuinbroeken in felle kleuren en fout trainingspakken voor carnaval of ouderwetse schorten je vind ze hier. Zoek je ondeugende kleding kijk dan een bij de schorten met een naaktafbeedling van een man of vrouw. Alles is er gewoon voor een super creatieve verkleedpartij. 

Een verkleedkist vol met losse feestkleding voor party's

Vul je carnavals verkleedkist met leuke losse verkleedskleding waar het hele gezin en je vrienden gebruik van kunnen maken. Ook een leuk idee trouwens voor kleuterscholen waar in de verkleedhoek een kist staat met verkleedkleding voor kinderen. Wat is immers leuker dan af en toe de fantasie de vrije loopt te laten met een grappige feestkostuum. Deze losse feestjukjes, party rokjes, fracjassen, Dorus overhemden en cowboyvestjes of indianen blousen maken het in een mum van tijd mogelijk. Combineer er maar lekker op los met deze fantastische losse carnavalskleding voor creatieve feestviers. En oh ja. een maffe feestpruik doet wonderen om je feestcombinatie en maffe feest blouse helemaal af te maken.