Feestkleding volwassenen, mannen en vrouwen

Top categorieën Bekijk meer themas
Filter
Kerstjurk voor dames
Bekijk video
Lederhose complete set
Sale

Lederhose complete set

€28,38 €25,80
Ondeugende kerstjurkjes
Sale

Ondeugende kerstjurkjes

€36,30 €33,30
Peace Hippie pakje
Sale

Peace Hippie pakje

€36,47 €33,15

Ruim assortiment carnavalskleding volwassenen 

Carnavalskleding dames vind je volop in deze on-line feestwinkel. Veruit de grootste feestkleding collectie vol met carnavalkostuums Door het grote aanbod zijn hier veel echt originele kostuums te vinden. de feestkleding is geschikt voor allerlei feesten. Denk natuurlijk aan carnaval, maar ook aan Valtifest, Kermesse, Toppers in concert en natuurlijke de jaarlijks terugkerende feesten als Kerstmis en pasen. Van carnavalskleding dames verwacht je het misschien niet maar ook het paashaaskostuum is hier te koop. Bekijk de leuke thema's zoals piratenpak of de leuke plusche dierenpakken

Deze rubriek carnavalskleding dames zit boordevol met leuke feestkleding

Een goede online winkel gespecialiseerd in feestkleding kan niet zonder een dames afdeling vol met carnavalskleding voor dames. Welnu in deze rubriek carnavalskleding dames vind je echt alle jurkjes en pakjes die je nodig hebt voor een geslaagd feest of spetterende party. Clownsjurkjes, gouden mantelpakjes, dierenkostuums, tule rokjes en stoere nep lederen rocker outfits voor dames, je vind ze hier echt allemaal. Het grappige is, dat er veel dames carnavalskleding is die zijn equivalent kent in een heren kostuum. Zo kun je bijvoorbeeld in de categorie carnavalskleding dames een politie jurkje vinden dat er ook is in de vorm van een heren politiepak. Grappig om samen als agent de straat op te gaan met carnaval.

Familielijn en carnavalskleding dames voor het hele gezin

Zoek je leuke verkleedkleding voor jezelf, je man en kinderen en je wilt graag als een herkenbaar gezin de straat op, kijk dan ook eens bij de afdeling familie kostuums. Alle originele carnavalskleding dames vind je ook daar terug maar dan vergezeld van allerlei soortgelijke pakken en kleding voor kinderen en mannen. Kortom op deze feestkleding site vind je altijds wel eeen feestkostuum voor elk feest. Grasduin maar eens lekker rond in deze carnavalskleding dames afdeling.