Feestkleding volwassenen, mannen en vrouwen

Filter
Zombie bruid Devine
Sale

Zombie bruid Devine

€11,06 €10,05
Gedragen door Heidi Truus
Sale

Gedragen door Heidi Truus

€89,95 €69,95
Skelet kostuum lang dames
Sale

Skelet kostuum lang dames

€24,95 €16,45
Griezel clown pak
Bekijk video
Tiroler lederhose Bernd
Sale

Tiroler lederhose Bernd

€55,65 €47,85
Peter Pan pak goedkoop
Sale

Peter Pan pak goedkoop

€21,12 €19,20
Tiroler jurk Rosa
Sale

Tiroler jurk Rosa

€46,00 €39,55

Ruim assortiment carnavalskleding volwassenen 

Carnavalskleding dames vind je volop in deze on-line feestwinkel. Veruit de grootste feestkleding collectie vol met carnavalkostuums Door het grote aanbod zijn hier veel echt originele kostuums te vinden. de feestkleding is geschikt voor allerlei feesten. Denk natuurlijk aan carnaval, maar ook aan Valtifest, Kermesse, Toppers in concert en natuurlijke de jaarlijks terugkerende feesten als Kerstmis en pasen. Van carnavalskleding dames verwacht je het misschien niet maar ook het paashaaskostuum is hier te koop. Bekijk de leuke thema's zoals piratenkleding of de leuke plusche dierenkleding

Deze rubriek carnavalskleding dames zit boordevol met leuke feestkleding

Een goede online winkel gespecialiseerd in feestkleding kan niet zonder een dames afdeling vol met carnavalskleding voor dames. Welnu in deze rubriek carnavalskleding dames vind je echt alle jurkjes en pakjes die je nodig hebt voor een geslaagd feest of spetterende party. Clownsjurkjes, gouden mantelpakjes, dierenkostuums, tule rokjes en stoere nep lederen rocker outfits voor dames, je vind ze hier echt allemaal. Het grappige is, dat er veel dames carnavalskleding is die zijn equivalent kent in een heren kostuum. Zo kun je bijvoorbeeld in de categorie carnavalskleding dames een politie jurkje vinden dat er ook is in de vorm van een heren politiepak. Grappig om samen als agent de straat op te gaan met carnaval.

Familielijn en carnavalskleding dames voor het hele gezin

Zoek je leuke verkleedkleding voor jezelf, je man en kinderen en je wilt graag als een herkenbaar gezin de straat op, kijk dan ook eens bij de afdeling familie kostuums. Alle originele carnavalskleding dames vind je ook daar terug maar dan vergezeld van allerlei soortgelijke pakken en kleding voor kinderen en mannen. Kortom op deze feestkleding site vind je altijds wel eeen feestkostuum voor elk feest. Grasduin maar eens lekker rond in deze carnavalskleding dames afdeling.