Jongens carnavalskleding

Top categorieën Bekijk meer themas
Filter
Kinderkostuum: leeuwtje
Sale

Kinderkostuum: leeuwtje

€23,80 €19,05
Laplander pak
Sale

Laplander pak

€36,30 €31,20
Spiderman classic pak
Sale

Spiderman classic pak

€21,20 €16,95

Carnavalskleding jongens is helemaal top

Jongens spelen graag soldaatje of politie-agent. hier vind je de leukste carnavalskleding om helemaal op te gaan in de persoon van je fantasie. De carnavalskleding op deze site is niet duur en te verkrijgen in alle jongensmaten tot 164cm. Kijk ook eens bij de feestaccessoires, daar vind je de bijpassende spullen zoals handboeien, ooglapjes voor piraten en natuurlijk de nep geweertjes met knapertjes en nog veel meer.

Carnavalskleding jongens is er in veel verschillende soorten. Van de meest traditionele carnavalskleding jongens zoals soldaat en indiaan zijn er ook carnavalspakken in alle soorten nationaliteiten en natuurlijk de andere gevechtkostuums. Veel carnavalskleding jongens is te krijgen op het gebied van ninja's en andere gevaarlijke figuren uit azie. Deze ninjapakken worden bijna altijd besteld in combinatie met levensechte ninjazwaarden en werpsterren van plastic. 

Plushe dieren pakken

Voor de koudere verkleeddagen zijn er ook erg leuke plushe dieren kostuums in werkelijkwaar de gehele dierentuin. Deze plushe carnavalskleding jongens is lekker warm en gemakkelijk aan en uit te doen. Van krokodil tot paard en van bij tot panda. De pakken zijn er in complete overals maar voor de kleinere onder ons zijn er ook handige capes. Deze dierencapes kunnen gemakkelijk over de gebruikelijke kleding getrokken worden. Er is voor iedere wens wel een bijpassende outfit voor jongens maar natuurlijk ook voor meisje. Als welk dier gaan jouw kinderen dit jaar vekleed? Buiten dat de carnavalskleding jongens voor kinderen tijdens carnaval erg leuk is, worden de carnavalspakken ook gebruikt voor de verkleedhoek op school of gewoon de verkleedkist voor thuis. Niet alleen meisje verkleden zich graag in prinsessenjurken of een andere vorm van glamourjurkjes maar ook jongens die buiten soldaatje gaan spelen in een soldatenpak of een andere soort carnavalskleding jongens.