e-Carnavalskleding

Wat doe jij met Halloween? De leukste Halloween activiteiten opgelijst

Door:Martijn
Wat doe jij met Halloween? De leukste Halloween activiteiten opgelijst

Halloween feestje

Sinds een paar jaar is Halloween helemaal hot in Nederland. In het weekend het dichtst bij de griezelige feestdag worden veel themafeestjes georganiseerd. Heb jij zin je helemaal uit te leven met een skeletten pak, griezel masker en een paar kleurlenzen? Kijk dan eens of er een bar, kroeg of club bij jou in de buurt een Halloween feestje organiseert. Of je nu in Den Bosch, Rotterdam of Amsterdam naar een feestje wilt, in heel Nederland worden er wel leuke verkleedfeestjes gegeven. 

Escape room 

Een escape room heeft al iets spannends van zichzelf. Je wordt samen met je vrienden of familie opgesloten in een kamer en moet binnen de tijd proberen te ontsnappen. Met Halloween veranderen veel escape rooms in een extra spannende escape room met variatie in horror-stijlen. Een escape room is eng, spannend en bevat alle ingrediënten voor een perfect Halloween-uitje. 

Horror-marathon

Geen zin om een de deur uit te gaan met Halloween? Dat snappen wij heel goed! Nodig wat vrienden en familie uit en organiseer een horror Netflix marathon. Bij Halloween horen natuurlijk griezelige horror films. Netflix heeft vijf nieuwe horrorfilms aangekondigd en die zien er doodeng uit! Ga voor The Shadow of the Moon, In the Tall Grass, Fractured, Eli, Rattlesnake en vergeet de popcorn niet! 

Ook in veel bioscopen worden er rondom Halloween horror marathons georganiseerd. De hele nacht genieten van de hardste horror ... Wat wil je nog meer?

Organiseer zelf een Halloweenfeestje

Als je écht eens goed wil uitpakken tijdens Halloween in Nederland kun je natuurlijk ook jouw eigen Halloweenfeestje organiseren! Verstuur griezelige uitnodigingen, laat iedereen verkleed komen en tover je huis om in een spookhuis met de engste Halloween decoratie. Op Pinterest vind je de leukste ideeën voor een goed Halloweenfeestje. 

Fright night

Een van de meest bekende dingen om te doen tijdens Halloween, is misschien wel het bezoeken van de bekend Fright Nights. Zo wordt Attractiepark Walibi bijna de hele maand oktober omgetoverd tot een soort real life horrorfilm. Er zijn verschillende enge spookhuizen, maar naast dat is er nog veel meer georganiseerd met het horror-thema. Zo zijn er bepaalde zones waarin de meest enge karakters rondlopen die getraind zijn om jou de stuipen op het lijf te jagen.

Maar niet alleen in Walibi kun je een spannende dag/avond beleven. Er zijn vele plekken in Nederland die omgetoverd worden tot spookstad of spookhuis. Zo loop je in Beverwijk een spannende wandelroute. Deze Night of Darkness is gevuld met schrikmomenten en enge horrorverhalen die tot leven zijn gekomen. Ook kom je langs verschillende spookhuizen. 

Er is genoeg te doen met Halloween. Wat voor griezeligs ga jij doen?

 

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Deze website maakt gebruik van cookies Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Chat