e-Carnavalskleding

Wat doe je aan naar Toppers in Concert 2019?

Door:Martijn
Wat doe je aan naar Toppers in Concert 2019?

Dresscode Toppers in Concert 2019

De afgelopen 15 jaar zijn er al ruim drie miljoen feestgangers naar ‘Toppers in Concert’ geweest. Hiermee is dit feest een van de meest succesvolle stadionconcerten in de wereld. Ieder vijfjarig jubileum vragen De Toppers je om je als bezoeker in de kleuren rood, wit en blauw te kleden en ook dit jaar is dit weer het geval. Zit jij in de tweede ring in het stadion? Ga dan in het rood. De eerste ring gaat in het wit een de bezoekers van het veld komen in de kleur blauw gekleed. Zo ontstaat er in het stadion een super grote Nederlandse vlag. Daarnaast vragen De Toppers om je outfit af te maken met een kleine ‘touch of gold’. Volledig oer-Hollands en over de top dus! We zijn eigenlijk niet anders van De Toppers gewend.

 

Rood, wit, blauw it is!

Nu we weten in welke kleur je gekleed moet, geven we je graag nog wat tips over wat je aandoet naar Toppers in Concert. Zorg altijd voor luchtige kleding. Als er duizenden bezoekers staan te hossen en springen op de meezingers van De Toppers, stijgt de temperatuur in de Johan Cruijff ArenA vanzelf! Het is dus slim niet te dikke en te veel lagen kleding te dragen. Ga voor dunne laagjes kleding, zodat je altijd nog iets uit kunt doen.

Daarnaast is het altijd leuk om je helemaal in thema te kleden. Bekijk snel onze rode kleding, witte kleding, blauwe kleding en kledingaccessoires in het goud. Zit je in de tweede ring, ga dan bijvoorbeeld voor een rode pruik of rode petticoat. Zit je in ring 1? Ga dan voor een witte cape of witte bretels. Sta je op het veld, dan is blauw jouw kleur. Kleed je met een blauwe boa of blauwe schmink.

Het super leuk om je outfit af te maken met leuke gouden accessoires. Als man maak je jouw outfit helemaal af met een leuke gouden strik of gouden stropdas. Als vrouw is het dan weer leuk om voor een gouden panty of juist een gouden masker te gaan.

 

Happy together

Ga jij samen met je vriend, vriendin of met een hele groep naar Toppers in Concert? Dan is het altijd leuk om met z'n allen in dezelfde outfit te gaan. Zo val je op als groep en raak je elkaar niet zo makkelijk kwijt. Daarnaast is het natuurlijk super leuk voor de foto’s! Koop met z'n allen een leuke opvallende rode blouse, kleed je allemaal in een te gekke witte flair broek of een leuke, blauwe hoed!

Hoe je ook verkleed gaat, zorg ervoor dat je lekker kunt dansen, hossen en feesten bij Toppers in Concert! Wij willen je alvast super veel plezier wensen!

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies Sluiten Meer info »
Chat