e-Carnavalskleding

Verkleedfestijn Toppers in Concert 2017

Door:Martijn
Verkleedfestijn Toppers in Concert 2017

De Toppers begonnen in 2005 met de samenstelling Gerard Joling, René Froger en Gordon. Later is daar Jeroen van der Boom bijgekomen en heeft Gordon het podium van de Toppers verlaten. Ieder jaar is het optreden van de Toppers een groot feest met naast optredens van de Toppers ook gast optredens die het een onvergetelijke avond maken.

Ben jij een van de gelukkigen die de Toppers in Concert gaat zien? Dan ben je vast en zeker ook op zoek naar een goede outfit om dit feest compleet te maken. Met een thema als Wild West, Thuis Best kan je alle kanten op. De dresscode die gegeven is bij het concert is “Glitter Country Rood”. Dit is natuurlijk leidend, maar niet bindend! Hierdoor kan je vele kanten op met het uitkiezen van een leuke feest outfit.

Voor iedereen die groot wil uitpakken hebben we ten eerste een waarschuwing: Nep pistolen, klappertjes pistolen en andere speelgoed wapens zijn niet toegestaan op de Toppers in Concert 2017! Voor de veiligheid van jezelf en andere bezoekers zijn er geen speelgoedpistolen en andere speelgoed wapens toegestaan tijden de Toppers in Concert 2017. Mocht je deze artikelen toch bij je hebben dan worden ze bij de security ingenomen.

Met Glitter Country Rood kan je helemaal uitpakken. Te beginnen met een mooie rode glitter cowboyhoed, een rood geblokte blouse en een spijkerbroek. Dit is een outfit die het ook goed doet voor de mensen onder ons die niet zo van verkleden houden. Voeg hier nog een bandana om je nek aan toe en je bent helemaal cowboy ready!

Daarnaast kan je ook als indiaan verkleed. Kies voor rood jurkje met glitters waarvan je de randen knipt in franjes en maak je outfit af met een indianentooi! Als man kan je de onderkant van een broek en shirt in franjes knippen of een kant en klare indianen outfit kopen. Vooral een opvallende verentooi maken een indianenoutfit echt opvallend. Je vind hier alle toppers kleding accessoires die jouw outfit  compleet maken!

Wat minder voor de hand liggend is verkleed gaan als goudzoeker, saloon dame of ontdekkingsreiziger. In de tijd van het Wilde Westen waren er heel veel van deze gelukszoekers die van stad naar stad trokken. Als saloon dame met een mooie rode cancan jurk steel je zeker de show!

Oftewel, er zijn zat mogelijkheden toppers kleding in assortiment van e-Carnavalskleding!

Naast alle mensen die helemaal gaan voor het verkleden zijn er ook mensen waarvan het verkleden niet per se hoeft. Maar om nou helemaal niet verkleed te gaan is ook zo saai!  Daarom is het thema dit jaar juist zo leuk, want de glitters kunnen achterwege blijven (als je dat wil).

Als je niet voluit verkleed wilt gaan, kies dan voor een shirt, rok of jurk in een printje of met rode glitters. Een broek in koeienprint of een legging met rode glitters zorgt ervoor dat je toch meedoet met de dresscode maar niet van top tot teen bent verkleed!

E-carnavalskleding wenst je een hele leuk en memorabele Toppers in Concert 2017 toe! 

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies Sluiten Meer info »
Chat