e-Carnavalskleding

Stappenplan voor een te gek feest voor afgestudeerden en geslaagden!

Door:M. Stelder
Stappenplan voor een te gek feest voor afgestudeerden en geslaagden!

Het is bijna het einde van het schooljaar en dan weet je wat er staat te gebeuren, vele jongens en meiden zullen gaan slagen of afstuderen. Daar horen natuurlijk ook leuke geslaagd en afstudeer outfits bij. Dit is één van de belangrijkste momenten voor de rest van je leven en dat moet natuurlijk goed gevierd worden. Wil je weten hoe? Dan zit je hier goed! Wij zullen je alvast wat tips meegeven, zodat jij zonder zorgen een knalfuif geeft waar iedereen nog jaren over praat.


Een goede voorbereiding is het halve werk!

Om te beginnen is de voorbereiding natuurlijk het halve werk bij het plannen van een feest. Zo moet je goed nadenken over de locatie van het feest en wie je allemaal uitnodigt. Wil je iedereen uit de straat, van je school of misschien je hele dorp laten komen of toch een select groepje? Het belangrijkste bij het kiezen wie je uitnodigt, is dat je zorgt dat er geen spanningen komen en onenigheid bij het uitkiezen wie wel en niet komt.

Tip: Mocht je het thuis vieren, licht wel de buurvrouw en buurman eventjes in. Dit vinden zij waarschijnlijk wel zo fijn en dan hoef jij niet bang te zijn dat je achteraf problemen krijgt. Of dat de politie langskomt!


Zorg altijd voor voldoende drinken in huis

Nu je weet waar het feest gegeven gaat worden en de gastenlijst helemaal compleet is, komt natuurlijk het belangrijkste, de drank en het eten. Zorg altijd dat er voldoende drinken en eten is op je feestje Niets is zo vervelend dan dat het drinken op de helft van het feest op is. Let wel op: alcohol onder de 18 mag niet, dus ook niet stiekem! Met fris en virgin cocktails kun je ook een te gek feest geven, als je maar met de juiste mensen bent.


Etenswaren maken of kraken je feest

Qua eten zijn chips en nootjes natuurlijk altijd lekker als versnapering, daarnaast zorgt het zout ervoor dat je feestgangers blijven drinken. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je blijft zitten met al het fris, bier of sterke drank! Daarnaast mag de bittergarnituur niet ontbreken op elk geslaagd feest. Een lekkere bitterbal of kipnugget maakt of kraakt het feest al snel.


Maak het feest compleet met de versieringen

Nu je alle voorbereidingen hebt getroffen komt het aan op het versieren van de feestlocatie met geslaagd versiering zoals leuke geslaagd slingers en natuurlijk een grote geslaagd vlag met je rugzak er aan. Laat alle helium ballonnen de lucht in laat alle school zorgen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ook kan je vragen of iedereen in thema naar je feest komt. Hierbij kan je denken aan beroepen die jullie graag willen gaan uitvoeren of een te gek thema zoals disco of een foute party. Geheid dat iedereen helemaal uit z’n dak gaat op jouw feestje!


Tips voor je vrienden en vriendinnen om de geslaagde in het zonnetje te zetten

Nu je helemaal klaar bent om het feest van je leven te geven hebben we ook nog enkele tips voor je vrienden en vriendinnen. Koop bijvoorbeeld een geslaagde sjerp om degene die geslaagd is extra in het zonnetje te zetten. Ook mag een leuk geslaagd hoedje natuurlijk niet ontbreken, zodat iedereen weet wie dé man of vrouw van het moment is.


Afterparty in de stad of in het dorp

Na het feest kan je natuurlijk altijd nog uitgaan in de stad of in het dorp om de avond op een memorabele manier af te sluiten. Daarnaast zorg je ervoor dat je ouders, broertje, zusje en buren ook nog even van hun nachtrust kunnen genieten. Dat vinden ze waarschijnlijk wel zo fijn.


The day after

Het opruimen de dag na je geslaagd feestje of afstudeer feestje is meestal wel een flinke klus, maar het is het vaak dubbel en dwars waard, omdat jij een dijk van een feest hebt gegeven! Waar iedereen het komende jaar in je dorp of stad nog over zal gaan hebben.

Ben jij geslaagd/afgestudeerd en wil je een feest geven? Laat het weten in de comments hoe jij jouw epische feest gaat organiseren!


Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies Sluiten Meer info »
Chat