e-Carnavalskleding

Met Koningsdag dragen we oranje!

Door:Martijn
Met Koningsdag dragen we oranje!

De gezelligste dag van het jaar waarop we de verjaardag van onze koning vieren. Heel het land gaat de straat op om te genieten van de gezellige optredens en feestjes vol met zingende mensen. En vergeet vooral de mooi versierde boten niet die schitteren langs de grachten!

 

Toffe outfits voor koningsdag

Sommige van ons zijn al maanden bezig met een mooie outfit scoren voor Koningsdag. Grote oranje hoeden, glitterende oranje pailletten jurken en comfortabele onesies. Kostuums worden massaal ingeslagen en voor degene die hun Koningsdag outfit liever vanuit huis bestellen, er zijn genoeg leuke webshops waar Koningsdag outfits te vinden zijn die u heel makkelijk online kunt bestellen.

 

Wees een echte prinses met een mooie blauwe prinses Maxima jurk. Zorg ervoor dat niemand u meer herkent en loop door de stad als iemand van adel. En wanneer u er nog een schepje bovenop wilt doen, kies dan voor een grote gouden kroon met edelstenen. Nu kan niemand meer om u heen. En wanneer u een bijpassend kostuum zoekt voor uw partner of vriend, kies dan voor een echt prinsen kostuum. Loop als een echt koningspaar door de stad!

 

Oranje outfits voor de kleintjes

Kunt u zich nog herinneren dat u samen met u vader, moeder, broertje of zusje op de rommelmarkt liep en de leukste tweedehands spulletjes kocht? Of denk aan de verse poffertjes! Wanneer u samen met u kind door de stad loopt, vol met oranje geklede mensen, dan willen zij natuurlijk ook een tof koningsdag kostuum. Denk bijvoorbeeld aan een stoere koningsmantel met kroon waardoor uw kleintje zelf verandert in een echte koning. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een mooi oranje tule rokje waarmee uw dochter, kleindochter of nichtje verandert in een echte oranje ballerina. Daarnaast zijn er heel veel verschillende soorten schmink waarmee de mooiste creaties op het gezicht kunt creëren. Een oranje tijger, een mooie rood, wit en blauwe vlag of toch liever een zelfbedachte creatie?

 

Oranje accessoires

Wanneer u de perfecte oranje outfit heeft gekozen, kunnen de oranje accessoires natuurlijk niet missen. Bij een mooi oranje trainingspak horen natuurlijk oranje zweetbandjes en bij een oranje disco broek hoort een charmante oranje zonnebril. Daarnaast zijn er ook vele gezellige hoedjes die u makkelijk op uw hoofd kunt zetten. Denk aan een toffe oranje hoed, iedereen zal jaloers zijn! En wanneer u echt ‘out of the box’ wilt gaan, dan kunt u uzelf onherkenbaar maken met een geweldige oranje pruik.

 

Oranje, de allermooiste kleur

Oranje staat voor de Nederlandse cultuur met al haar gezelligheid, nostalgie en super gezellige inwoners. Op 27 april staat het hele land in het teken van de verjaardag van de koning, en vieren we dat we trots zijn op dit mooie land. Kijkt u ook zo uit naar Koningsdag?

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies Sluiten Meer info »
Chat