e-Carnavalskleding

Meest originele Halloween kostuums

Door:Martijn
Meest originele Halloween kostuums
  1. Stranger Things kostuum

Het afgelopen jaar was de Netflix serie Stranger Things een gigantische hit. Dat is geen wonder, want met deze serie zit je op het puntje van je stoel. Af en toe een beetje griezelig, én daarom past het bij het Halloween thema. Want hoe leuk zou het zijn om als één van de Stranger Things karakters naar het feest te gaan? Of: nog leuker, met je beste vrienden als de hoofdpersonen van de serie?! Hoe je dat doet? De personages van Stranger Things hebben hele typerende outfits aan, die makkelijk na gedaan kunnen worden. Neem bijvoorbeeld Eleven: doe een pruik met kort krullend haar op, draag een schattig roze jurkje met kraagje en maak met nepbloed een bloedneus. Of Dustin: krullend haar, een blauw, wit, rode pet en een typische Amerikaanse high school outfit. Met zo’n Halloween outfit ben je pas echt origineel!

 

  1. Venom

De film is nog pas net uit, maar nu al een hit: Venom. De film is gebaseerd op het gelijknamige personage uit de strips van Marvel Comics. Wie de film al gezien heeft, zal Venom niet zo snel meer van het netvlies krijgen en dat maakt ‘m het perfecte Halloween personage! Hoe kun jij verkleed als Venom? Trek een strak zwart pak aan (zoals Batman, Catgirl of een latex pak) en schmink je gezicht zoals Venom. Op YouTube staan ontzettend veel tutorials hoe je dit kunt doen. Het kost íets meer werk, maar origineel is het zeker!

 

  1. Addam’s Family

Jarenlang erg populair geweest, maar nu weer iets minder: de Addam’s Family. En juist daarom is het nu weer een originele outfit! De hype rondom deze familie is alweer een paar jaar verdwenen en daarmee kun jij ‘m terugbrengen. Kleed je als één van de familieleden en schmink jezelf zo wit mogelijk.

 

  1. Zombie celebrity

Groot fan van een celebrity en zie jij Halloween als dé kans om als deze persoon verkleed te gaan? Dat is natuurlijk leuk, maar met Halloween moet het wel een beetje griezelig zijn. Verkleed je daarom als zombie variant van deze celebrity. Wat dacht je van zombie Marilyn Monroe, zombie Britney Spears of zombie Beyonce? Ook bij dit thema vind je op YouTube diverse tutorials over hoe je jezelf het beste kunt schminken om op een zombie te lijken. Voor de outfit kies je de meest bekende outfit van de celebrity, zoals de schoolmeisjes outfit van Britney Spears.

 

  1. Horrortandarts/chirurg

De tandarts is de angst voor veel mensen en dat wordt nog erger in een horror outfit. Trek daarom een chirurg kostuum aan en schmink je gezicht met bloed en wonden. Nog een eng gereedschap mee, zoals een verdovingsspuit of nep mes en het griezelen kan beginnen… Bij e-Carnavalskleding kun je een Halloween chirurg kostuum en OK chirurg pakje voor dames vinden. Deze laatste kun je natuurlijk zelf nog griezelig maken met bloed en scheuren.

 

Het griezelen kan beginnen

Outfit gevonden? Dan kan de schmink natuurlijk niet ontbreken. Met Halloween is het namelijk wel zo leuk om ook het gezicht zo griezelig mogelijk te maken. Zo kun je bijvoorbeeld nepwonden maken met nepbloed. Geen zin in schmink? Dat los je op met een masker! Dan ben je in één keer klaar en is je outfit toch compleet.

 

Dan kan het griezelen echt beginnen…

 

 

 

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies Sluiten Meer info »
Chat