e-Carnavalskleding

Informatie over Zwarte Cross 2017

Door:Martijn
Informatie over Zwarte Cross 2017

De weersvoorspelling van Zwarte Cross

De afgelopen weken zijn we gezegend met prachtig weer en festivalgangers hebben dan ook flink geluk gehad. De ruim 220.000 mensen die de komende dagen Zwarte Cross 2017 gaan bezoeken zullen het iets minder hebben. Donderdag is met weinig wind en soms een zonnetje een goede dag. Vrijdag en zaterdag zal je flaneren over het festivalterrein met een prachtige party poncho én een zonnebril. Zon en regenbuien wisselen elkaar af.

Voor zondag is tot nu toe het beste weer voorspeld met wel 25 graden en zon afgewisseld met wat stapelwolken.

Aangezien het flink gaat regenen, maar de zon ook gaat schijnen raden we je aan om de volgende items mee te nemen;

- een prachtige poncho
- zonnebrandcrème
- zonnebril
- regenlaarzen of oude schoenen

Programma Zwarte Cross

Voor ieder is er wel iets te beleven op Zwarte Cross. Met een tirolertent, rock ’n roll circus, discotent, gaycafé, metalcafé, gospel church reggaeweide en meer spreekt Zwarte Cross een heel divers publiek aan. Bekende namen die dit jaar optreden zijn BZB, Golden Earring, Guus Meeuwis, Kenny B, Racoon, Rico & Sticks, Rowwen Hèze, en Wolfmother. Naast de 200 bands is het festival natuurlijk ook de plek voor het bekijken van theatervoorstellingen en niet te vergeten motorcrossers.

Mis zeker niet de bijzondere klassen van motorcross waarbij mensen een jaar lang aan hun voertuig werken en de mooiste mobielen ervan maken.

Doe de groeten aan tante Rikie en veel plezier komend weekend!Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies Sluiten Meer info »
Chat