e-Carnavalskleding

Hoe verkleed tijdens Pasen?

Door:Martin
Hoe verkleed tijdens Pasen?

Paaseieren verstoppen als Paashaas 

Geen Pasen zonder paashaas! In de meeste Nederlandse huishoudens wordt Pasen gevierd door een heerlijke Paasbrunch of Paasontbijt samen met paaseieren zoeken. Dit is een activiteit die vooral voor kinderen bestemd is, maar ook voor volwassenen is dit natuurlijk een heerlijk tijdverdrijf. Gewoon in normale kleding de eieren verstoppen en warm of koud roepen bij de laatste eieren kan, maar het is wat saai. Leuker is het om verkleed in een Paashaaspak eieren te verstoppen én daarna de kinderen en de volwassenen te coachen in het zoeken van de eieren. We hebben wel wat tips bij het verstoppen van eieren; tel vooraf de eieren, zodat u zeker weet dat u alle chocolade eieren hebt. U zult de eerste niet zien die maanden later nog een paasei in uw tuin vindt. Probeer de eieren daarnaast zo gelijkmatig mogelijk te verdelen, waardoor u overzicht houdt waar de eieren wel en niet al zijn gevonden. 

 

Kleine paas accessoires voor kinderen

Ons lijkt het een super grappig gezicht om alle kinderen in een paashaas pak aan het ontbijt te hebben. Kinderen zelf zijn daar meestal niet allemaal even enthousiast over. Wat ze waarschijnlijk wel leuk vinden is om konijnen of hazen oren of een konijnen neus op te zetten. Dit is toch een heerlijk vrolijk gezicht! Daarnaast is het ook super leuk voor foto’s. Die kunnen daarna gelijk op Facebook en Instagram. 

 

Vieren Pasen met een feest!

Steeds vaker vieren we speciale gelegenheden met themafeesten. Pasen leent zich dan ook voor een fout feest. Naast verkleed als Paashaas kunt u natuurlijk ook in een wortel kostuum verschijnen. Eens kijken wel paashazen aan u willen knabbelen! Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de schattige én sexy bunny kostuums. Natuurlijk is dit een andere soort dan de haas, maar konijnen worden ook vaak bij Pasen betrokken! De meeste mensen zullen het verschil tussen een paashaas kostuum en konijnen pak ook niet kunnen zien. 

 

Vier pasen dit jaar op een ludieke manier 

Pasen 2018 komt al snel dichterbij. Op 1 en 2 april vieren we dit leuke feest. De meeste mensen zullen kiezen voor een groot paasontbijt of een grote paasbrunch. Matzes, pekelvlees, gevulde eieren en mimosa’s staan bij veel mensen op tafel. Een deel van de Nederlanders kiest ervoor om Pasen te vieren in de pyjama om daarna de tuin in te rennen om paaseieren te zoeken. Heeft u in uw gezin nog geen traditie? Met de mooie verkleedpakken van e-Carnavalskleding brengt u hier snel verandering in! We wensen u hele fijne Pasen! 

 

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies Sluiten Meer info »
Chat