Het einde van het jaar is weer in zicht!

Door:Martijn
Het einde van het jaar is weer in zicht!

De goede voornemens
Voor veel mensen is het afsluiten van 2017 ook een kans om weer een rijtje goede voornemens op te stellen. De één is daar beter in dan de ander. Goede voornemens zijn alleen nuttig als je ze kan uitvoeren. Het stoppen met roken komt bij heel veel mensen terug, zorg er dan ook voor dat 2018 het jaar is waarin het je wel lukt! Gezonder leven? Ga misschien niet weer voor het sport abonnement, maar ga samen met vrienden een sport doen die je echt leuk vindt. Een andere baan? Begin per direct met het uitschrijven van je CV!

Huisfeest of toch een groot georganiseerd feest?
Elk jaar is het de grote vraag, gaan we naar een groot feest waar alles al geregeld is of gaan we van huisfeest naar huisfeest? Oud & Nieuw is de tijd om samen te zijn met je familie en/of vrienden. Het is dan ook leuk om met een grote groep ergens heen te gaan. Zo kan het zijn dat je eerst om 12 uur lekker een uurtje samen naar het vuurwerk kijkt, oliebollen eet en champagne drinkt, waarna je samen de stad in trekt om in je stamkroeg nog urenlang door te brengen. Weet wel dat Oud & Nieuw één van de drukste dagen van het jaar is, koop je kaartjes dan ook snel!

Dé outfit
Tsja, een lastige. Wat doe je aan met oud en nieuw? De één zal een galajurk en een pak tevoorschijn halen terwijl voor de ander een nette blouse of een rok al voldoet. Zeker op een, voor veel mensen, emotionele dag zoals de jaarwisseling moet je gewoon iets aantrekken waar je je fijn in voelt! De extra kilo’s van de feestdagen werk je er in januari wel weer af. Maak deze outfit leuk af door een 2018 glitter feestbril en een kleurige boa.

Steeds meer behoefte aan vuurwerkinstallaties
We zien steeds meer dat mensen in plaats van zelf vuurwerk kopen naar grote vuurwerkshows gaan. Het grote voordeel hiervan is dat, als deze trend voortzet, we steeds minder vuurwerkslachtoffers zullen krijgen. De helft van de gewonden elk jaar steekt namelijk zelf niet eens het vuurwerk af, maar komt in de problemen door vuurwerkafval of niet goed afgestoken vuurwerk!

Daarnaast is het heel logisch dat mensen naar deze shows gaan, samen aftellen en kijken naar het vuurwerk is namelijk ook heel gezellig. Je weet dat professionals de show in elkaar hebben gezet en het is spectaculairder dan de vuurpijl waarvan je het lont niet aangestoken krijgt, waarna je fles omvalt en je allemaal naar binnen moet rennen.

We wensen je het allerbeste voor 2018! Leuke feestartikelen shoppen voor je oud & nieuw 2018 outfit doe je natuurlijk bij e-Carnavalskleding!

 

 

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij gebruiken cookies Sluiten Meer info »
Chat