e-Carnavalskleding

Groots met een zachte G - De Wintereditie, het gezelligste feest van het jaar!

Door:Martijn
Groots met een zachte G - De Wintereditie, het gezelligste feest van het jaar!

De normale edities van Groots met een zachte G vinden elk jaar, sinds 2006, plaats in het Philips Stadion. Het is een muziekevenement waar elk jaar de meest leuke gastartiesten optreden naast Guus Meeuwis. Dankzij het succes van meer dan tien jaar concertreeksen is het de langstlopende concertreeks van de Benelux.

Ga jij binnenkort naar het Groots met een zachte G concert in de speciale wintereditie? Kleed je dan ook leuk aan! Het is natuurlijk geen Toppers concert waar je zonder bijpassende outfit afsteekt bij de rest van de menigte. Toch is het wel leuk om als groep een accessoire te kopen voor dit gezellige feest. Kies één van onze mooie kerstman pakken of misschien wel een pietenpak! Of wat te denken van onze rendier horens?

Door een outfit te dragen draag je er zelf aan bij om lekker in de altijd fijne decembersferen te komen! Dus heb je het weekend van vrijdag 1 december en zaterdag 2 december nog geen plannen, en heb je wel zin in een leuk evenement? Scoor je outfit en geniet van een avond vol sfeer, muziek en gezelligheid!


Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Deze website maakt gebruik van cookies Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Chat