e-Carnavalskleding

Gefeliciteerd je bent geslaagd!

Door:Maurice
Gefeliciteerd je bent geslaagd!

Bij de uitslagen zullen er ook scholieren tussen zijn die te horen krijgen dat ze zijn gezakt. Als een vak niet is gehaald dan is er niets aan de hand, scholieren kunnen in juni dit vak herkansen. Het is zelfs toegestaan om twee vakken met een 4 en 5 op je eindlijst te hebben staan, mits de rest van je eindcijfers een 6 of hoger zijn. Bij meer dan drie onvoldoendes op de eindlijst wordt het een probleem. 

Voor veel herkansers is het een lastige periode waarin hun vrienden al lekker aan het feesten zijn maar zij nog even door moeten buffelen. Toch is de ontlading na het behalen van hun eindexamens des te groter en kunnen ook zij een leuk examenfeest geven!


Het organiseren van een examenfeest

Een examenfeest is niet alleen bedoeld voor je vrienden maar ook zeker voor je familie. Je ouders hebben je door deze spannende periode heen moeten slepen. Misschien hebben ze je wel moeten dwingen om je boeken erbij te pakken. Bij een examenfeest kunnen zij ook eindelijk relaxen omdat dit deel van jouw leven is afgesloten.

Het vieren van een examenfeest is natuurlijk heel leuk. Om te voorkomen dat jullie als eindexamenklas elke dag van de zomervakantie een feest hebben is het misschien een leuk idee om het feest samen met vrienden te vieren. Zeker als jullie allemaal dezelfde vrienden hebben is het een makkelijke manier om geld te besparen, ook zorg je er op deze manier voor dat meer mensen aanwezig zijn. Als al je vrienden apart feestjes geven dan moet je misschien gaan kiezen tussen de ene en de andere vriend,  dat zou zonde zijn!

Als je een grote tuin hebt dan is niets fijners dan je examenfeestje thuis te vieren. Een bbq organiseren op een mooie dag en wat drankjes erbij, meer heb je bijna niet nodig. Denk daarnaast nog aan een box of installatie voor muziek en je feestje kan niet anders dan een succes worden.

Is op de avond van je feestje regen voorspeld? Kijk of je bij vrienden of familie wat parasols kan lenen. Zeker op een warme dag zal een korte regenbui geen roet in het eten moeten gooien.

Vergeet niet om te zorgen voor een leuke outfit voor je examenfeest! Er zijn niet veel kansen waarop ook jij eindelijk een mooi geslaagd hoedje op mag of een leuke sjerp met geslaagd daarop.

Geniet van je onbezorgde zomer, je eindexamen vakantie en nogmaals gefeliciteerd!Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Deze website maakt gebruik van cookies Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Chat