Gefeliciteerd bachelor en master studenten!

Door:Maurice
Gefeliciteerd bachelor en master studenten!

Je hebt je scriptie ingeleverd en je bent afgestudeerd! Van harte gefeliciteerd!

Veel studenten tegenwoordig gaan niet alleen maar voor hun bachelor titel maar plakken daar gelijk ook een of meerdere masterstudies achteraan. Dit is vaak een combinatie van nog niet aan het werk willen, een vakgebied met weinig banen of meer interesse in een bepaald specialisme. Door de aanpassingen in het leenstelsel is het voor veel studenten steeds moeilijker om door te studeren aangezien de kosten voor het volgen van vervolgstudies hoger zijn dan voorheen. Het is dan ook mooi om te zien dat studenten steeds serieuzer worden met het uitkiezen en volgen van hun bachelor- en masteropleidingen.

Baan, reizen of traineeships?

Na het afstuderen of zelfs tijdens het afstuderen gaan studenten op zoek naar een baan om hun loopbaan te starten. Waar het na de middelbare school of zelfs tussen een bachelor en master bijna gebruikelijk is om een half jaar of jaar te gaan reizen komt dat na het afronden van de gehele studie bijna niet voor. Tegenwoordig kiezen veel studenten voor traineeships. Hierbij worden ze aangenomen om een jaar mee te lopen en opgeleid te worden binnen een bedrijf. Hierdoor doen ze niet alleen kennis op, de kans is ook groot dat ze hierna een vaste baan aangeboden krijgen.

Feest!!

Maar zo gelijk na het afstuderen is het belangrijkste eerst het vieren van het afronden van de studie! Afstudeerfeestjes zijn heerlijke feestjes waarbij je vrienden en familie uit kan nodigen om te vieren dat je nooit meer naar college of tentamens hoeft te gaan. Geniet ervan dat je op deze avond of avonden alle stress van de afgelopen tijd kan laten varen. Je bent echt helemaal klaar! En dat is ook wel eng, zeker als je nog niet precies wat je daarna gaat doen of niet zeker weet of je wel een baan kan vinden. Vier het dan ook goed, doe een prachtige afgestudeerd sjerp om en een mooie echte afgestudeerd hoed op!

Nogmaals gefeliciteerd namens het gehele team van e-Carnavalskleding!Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij gebruiken cookies Sluiten Meer info »
Chat