e-Carnavalskleding

De leukste Halloween 2017 feesten

Door:Martijn
De leukste Halloween 2017 feesten

Halloween in Amsterdam

Griezelen gaat al vroeg van start in Amsterdam met op 26 oktober het Sleazy Halloween feest in Club NYX. Andere spektakel Halloween feesten zijn onder andere:
- 27 oktober in AIR het ‘Fuifje’s Haunted House
- 28 oktober in Warehouse ‘A Mokum Halloween Story’
- 28 oktober in Westerunie de ‘Amsterdam Halloween Monsterball’

- 28 oktober in Sugarfactory het ‘Down The Rabbit Hole’ feest

 

Halloween in Rotterdam

Ook in Rotterdam kunt u al op donderdag 26 oktober terecht voor een horrorfeest met de Halloween Party in Annabel. Onze aanraders daarnaast zijn:
- 27 oktober in Maassilo het ‘Korsakov XL 3 - 2 Year Anniversary Halloween Party’
- 28 oktober in BAR ‘Bar of the Living Dead’

Halloween in Tilburg

Tilburg werd in september al opgeschrikt doordat na het uitkomen van de film IT overal Pennywise clowns opdoken. Dit is dan ook een goede waarschuwing voor iedereen die in Tilburg Halloween gaat voeren, wij voorspellen veel clowns en gory kostuums! Onze favorieten voor Halloween in Tilburg zijn:
- 27 oktober in Epic ‘Epic Halloween met F1rstman’
- 27 oktober in Club FIX ‘Fixed Fridays Halloween Special’
- 28 oktober in Epic ‘Brutal Halloween’

 

Halloween in Leeuwarden

Op zoek naar een horror filmavondje? Dan aankomend weekend bij Cinema Leeuwarden. Wilt u daarna nog een leuk feestje pakken? Dan raden we op 28 oktober in Café 21 het feest ‘Amusia Halloween Night’ aan en op 2 november in Club Red het Halloween feest.

Halloween in Den Haag

Dat Halloween echt leeft in Den Haag is te zien aan het grote Halloween feest dat op 28 oktober op het Moerbeiplein wordt gehouden. Naast pompoenen uithollen worden ook de huizen griezelig versierd. Daarnaast is er ook een show en zijn er leuke Halloween kraampjes. Daarnaast raden we de volgende feesten in Den Haag aan:
- 27 oktober in Club Seven de ‘Zombie Apocalypse’
- 28 oktober in Club Magistrat ‘Freaky Halloween’
- 28 oktober in PIP ‘PIP Halloween - Ancient Egypt’


Bij de Ancient Egypt party is de dresscode natuurlijk zeer makkelijk! Kies een mooi mummiepak uit, daarbij wat nep lichaamsdelen of een cleopatra jurk met een eng halloween masker.

Dat Halloween in Nederland een populair feest is blijkt wel uit de vele steden en dorpjes die verkleedfeesten geven. Daarnaast zijn er markten, leuke workshops en veel meer waar u met het hele gezin samen kunt gaan griezelen! Op zoek naar een geweldig Halloween kostuum? Kijk dan snel in ons assortiment. We wensen u een griezelig Halloween!



Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies Sluiten Meer info »
Chat