e-Carnavalskleding

Alternatieve ideeën voor een vrijgezellenfeest!

Door:Martijn
Alternatieve ideeën voor een vrijgezellenfeest!

En hoe doe je dat beter dan met een ludiek vrijgezellenfeest? Het plannen van een vrijgezellenfeest is een activiteit die vrienden van de bruidegom of bruid vaak maanden bezig kan houden. Het doel is een avond om niet te vergeten waarbij de bruid of bruidegom in het zonnetje gezet moet worden. Daarom is het traditionele beeld van een vrijgezellenfeest met gênante opdrachten of strippers ook totaal niet hoe de meeste van de feesten verlopen.

Om te zorgen dat jullie bachelorparty of bacheloretteparty een leuke avond wordt zonder awkward momenten hebben we de leukste activiteiten op een rijtje gezet!

Escape Rooms! Een van de leukste uitjes om met groepen te doen zijn wel Escape Rooms. In een uur tijd moeten jullie als groep proberen om raadsels op te lossen en de kamer te verlaten. Elke escape kamer heeft een verschillende thema waardoor geen escape room hetzelfde is! Kies voor deze activiteit als onderdeel van je vrijgezellenavond als je goed met elkaar wil samenwerken en goed als groep tegen stress kan.

Eten is ook een belangrijk onderdeel van je feestavond. Lekker eten is ontspannend en hoort daarom ook bij een vrijgezellenfeest. Kies voor een leuk restaurant waarbij iedereen iets kan eten dat bij zijn of haar dieet past. Bel van tevoren even om eventuele dieetwensen en allergieën door te geven. Hierdoor komt je gezelschap niet voor verassingen te staan op het moment dat jullie aan tafel gaan. Geef van tevoren aan dat jullie als bachelorparty langskomen en of daar nog iets voor geregeld kan worden van een grappig toetje.

Kies voor een sportieve activiteit. Als tegenhanger van veel drinken en feesten kan je ook kiezen voor een sportieve dag. Ga lekker een dag survivallen of op een stormbaan rennen. Misschien willen jullie wel een dag midgetgolven, kanoën of mountainbiken. Dit zijn activiteiten die je ook nog de dag voor de bruiloft kan doen zonder dat je je zorgen hoeft te maken of de bruid of bruidegom wel op tijd wakker wordt.

Wat voor invulling je ook geeft aan een vrijgezellenfeest, accessoires en vrijgezellenfeestkleding voor de persoon in kwestie (of de hele groep) hoort er altijd bij! Kies voor een leuke sjerp, button of misschien wel een tiara met bruidssluier. Op die manier weet iedereen wat jullie komen doen en staat de dag echt in het teken van de aanstaande bruid of bruidegom!Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Deze website maakt gebruik van cookies Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Chat