Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)
  • 👫 Bestel tot wel 25% korting met je vrienden
  • 🎁 Direct gratis afhalen in Venlo
  • 📫 Voor 23:59 uur besteld = Morgen in huis NL & BE*
  • 🎭 Grootste online assortiment verkleed & feestartikelen van NL

3 tips voor Halloween schmink

  • , door Maurice
  • 2 min lezen

Deze maand is het weer tijd om te griezelen met Halloween. Bij Halloween mag elk type kostuum als het maar een beetje eng is. Een Pennywise clown, vampier, zombie of misschien wel als een personage van uw favoriete horror film. Het leukste is om uw prachtige halloween kostuum af te maken met spooky grime.

1.    Less is more

Als u voor het eerst zelf Halloween make-up op gaat aanbrengen dan is het slim om niet gelijk met vloeibare latex aan de gang te gang om nep wonden te maken. Houd het bij de basis, een paar kleuren schmink en misschien wat nepbloed. Met zwarte en witte schmink komt u al heel ver! Begin eerst met de witte schmink en ga daarna met zwarte schmink eroverheen, hierdoor creëert u mooiste en scherpste lijnen. Zo kunt u binnen de kortste keren uw gezicht met een masker decoreren.

Nadat u daarmee klaar bent kunt u nog wat nepbloed over uw gezicht heel sprenkelen en misschien over uw Halloween outfit heen. Voor die echte horror look!

2.    Gebruik penselen, sponzen en sjablonen

Wilt u uw gezicht en hals éénzelfde kleur geven? Top! Dit doet u het beste door schmink of make-up aan te brengen met een spons. Zo krijgt u een zo dun mogelijke en gelijke laag schmink. Het voordeel hiervan is dat uw huid minder wordt geplamuurd. Daarna kunt u met goede kwasten de strakke lijnen tekenen.

Bent u geboren met twee linkerhanden wat betreft het aanbrengen van schmink? Geen probleem! Tegenwoordig zijn er genoeg sjablonen te krijgen waardoor u alleen de lijntjes over hoeft te trekken. Daarnaast zijn er ook gezichtsstickers. U hoeft deze alleen maar op te plakken, wat nep bloed aan te brengen en u bent klaar voor het Halloween feest!

3.    Gebruik het internet

Tegenwoordig kunt u op YouTube de meest uitgebreide Halloween tutorials vinden. Oriënteer en bepaal welke tutorial voor jou handig is. Onze favoriete makkelijke YouTube tutorials zijn de Easy Skull Halloween Makeup Tutorial, de IT Pennywise Halloween Makeup Tutorial en de Cheap and Easy Vampire Look.

Wilt u voor een unieke look gaan? Dan zijn onze favorieten de Glam Jack O’Lantern Halloween Makeup Look, The Pale Man Halloween Makeup Tutorial en Werewolf Halloween Makeup Tutorial. Daarnaast zijn er ook stap voor stap aanwijzingen voor het schminken van de mooiste Halloween make up. Gaat u voor skelet makeup? Kijk dan ook zeker naar een stap voor stap handleiding of een tutorial.

Halloween kleding bij e-Carnavalskleding

Halloween schmink kopen doet u makkelijk en snel bij e-Carnavalskleding! Online winkelen voor mooie Halloween kleding, kleurlenzen en Halloween accessoires kan natuurlijk bij ons ook. Van vampiers tanden tot Halloween maskers kunt u bij ons kopen! 

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.