Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)
  • 👫 Bestel tot wel 25% korting met je vrienden
  • 🎁 Direct gratis afhalen in Venlo
  • 📫 Voor 23:59 uur besteld = Morgen in huis NL & BE*
  • 🎭 Grootste online assortiment verkleed & feestartikelen van NL

Hoe organiseer je de perfecte kerstborrel?

  • , door Martijn
  • 1 min lezen

We zitten weer in de koude, donkere, maar gezellige decembermaand en de kerstdagen staan weer voor de deur! Dat houdt in dat de kerstboom, kerstversiering en kerstballen van zolder worden gehaald. Het moment van het jaar dat Merry Christmas van Mariah Carey non-stop op de radio wordt afgespeeld. En wij ons weer mogen voorbereiden op de jaarlijkse kerstborrels en kerstdiners. Voor velen is dit de uitgelezen mogelijkheid om het jaar feestelijk af te sluiten, maar hoe organiseer je nou een geslaagde kerstborrel? Wij geven je graag een aantal tips over welke elementen er niet mogen ontbreken op jouw kerstborrel!

Locatie en tijd

Je kan een kerstborrel natuurlijk op werk, thuis of op een externe locatie organiseren. Aan de hand van het aantal gasten en budget kan je een geschikte locatie kiezen. De decembermaand is een drukke maand. Beslis daarom tijdig op welke dag en op welk moment van de dag je de kerstborrel wilt organiseren.

 

Sfeer, muziek en entertainment

Gezelligheid is een must op een kerstborrel. Een mooi versierde kerstboom en kerst accessoires mogen natuurlijk niet ontbreken op locatie! Zorg daarnaast voor genoeg entertainment voor je gasten gedurende de avond. Zorg dat er bordspellen op tafel staan of organiseer een pubquiz! Kies daarnaast ook voor de juiste (kerst)muziek, zodat gasten in de juiste kerstsfeer komen.

 

Lekker eten

Bij de feestdagen hoort natuurlijk lekker eten! Voor een geslaagde borrel is het natuurlijk belangrijk dat er lekkere en gevarieerde hapjes worden aangeboden, gasten mogen niet met een knorrende maag zitten. Naast lekker eten hoort een goede borrel er natuurlijk ook bij. Voor de feestdagen mag je best wel uitpakken. Kies bijvoorbeeld voor een lekkere rode wijn of een speciaal likeur. Maak indruk en verwelkom je gasten met een amuse en een welkomstdrankje!

 

Zet je gasten in het zonnetje

Een kerstborrel is een ideaal moment om een collega, familielid of een dierbare in het zonnetje te zetten. Dit kan in de vorm van een speech of een mooi presentje. Zorg ervoor dat een aantal mensen of het hele bedrijf de erkenning krijgt die zij verdienen!

 

De foute kersttrui

Wij merken dat het not done is om verkleed te gaan in een normale trui tijdens een kerstborrel. Weet je niet wat je moet doen tijdens de kerstborrel? Geen probleem en ga voor een warme foute kersttrui! Met een foute kersttruien maak je gegarandeerd indruk op je gasten!

Wij weten zeker dat met jij met bovenstaande tips zorgt voor een perfecte kerstborrel!


Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.